Om

När jag övervägde elcykling som ett pendlingsalternativ hade jag svårt att hitta information om pendlandets glädjeämnen och vedermödor. Samma sak gällde mitt val av cykel, Ikeas Folkvänlig. Det är förvånansvärt lite skrivet om den. Jag hoppas jag kan bjuda på det jag själv saknade. Genom att blogga hoppas jag också på att sätta lite press på mig själv så att elcyklingen blir till en regelbunden vana och inte bara ett försök.

Min ambition är att blogga under ett år.

Jag är 52 år. Min vardagsmotion kommer från ett flitigt golfande, hundpromenader och genom att jag väljer att stå vid mitt skrivbord när jag är på min arbetsplats. Där någonstans tar det stopp.

Jag är en arbetspendlare. Jag har under många år pendlat mellan Bjärred och Malmö. Ett nytt arbetsställe i Malmö gjorde att jag omprövade mina pendlingsalternativ. Svaret blev att jag bytte från buss till elcykel som huvudsakliga transportmedel.

Min förhoppning är att elcyklingen ska bli till en god vana. Jag hoppas också att den leder till att jag med tiden låter elcykeln vila till förmån för den vanliga cykeln. Men det återstår att se.

En reaktion till “Om

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s